Sunday, January 29, 2012

Azizan & Bola : CENGEI apa kejadahnya.. dok kena buli dalam mesyuarat jaa..

Depan Penyokong Sendiri Bukan Main CENGEI.. Mai depan puak sana pijak semut pon tak mati...

http://1.bp.blogspot.com/_J6a8xWUYEVI/TOtWI6K1sFI/AAAAAAAAMQs/nYo9EZKBu70/s1600/Azizan_thumb.jpghttp://1.bp.blogspot.com/_J6a8xWUYEVI/TOtWI6K1sFI/AAAAAAAAMQs/nYo9EZKBu70/s1600/Azizan_thumb.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/402042_10150546941454906_246271459905_8806082_392669345_n.jpg
Apa nak jadi dengan team bola kedah sehari dua nie kami pon tak tau.. depa kot luaq nu dok hingaq dah marah KFA.... sebab bodoh mengurus team bola yg hebat sampai jadi team belasahan....

Nak kata ada tangan HITAM macam sahabat di kedahlanie dok bincangkan tu ada laa jugak sangkut pautnya namun... tok ketua dia si MB KEDAH pilihan rakyat... takan TOK KETUA nak buat kelaku macam isu KUIN juga kot... mau dengaq semua kata putus dalam mesyuarat... memang la dok nampak ada puak-puak dalam KFA tu macam nak pedejai team kedah supaya main sampai hancuq lunyai supaya rakyat naik memberontak marahkan pihak pengurusan dan dah tentu dok nampak KERAJAAN NEGERI yg jadi puncanya nie....

memang kami setuju cara MB tu..memang macam tu laa yg patut dilakukan... tetapi sebelum masuk mesyuarat tu study la sikit pasai team kesayangan rakyat nie... tanya peminat... tanya penyokong kat luaq nie apa patut kena buat... bila masuk mesyuarat tak la kena kencing dengan lembaga pengarah... nie tak team kedah tak ada striker yg mesyuarat dok kalu nak ambik midfiel attacker tu apa kejadahnya.... masa nie la hang nak tunjuk CENGEI hang tu wahai MB... jerekah depa dalam mesyuarat tu pasai pa hangpa nak ambik jugak midfield nie..sbb fan kat luaq nak suruh cari striker... baru la CENGEI kena tempat.... nie dak dengan penyokong dan pimpinan cengei nak mampos tapi dengan puak-puak UMNO pijak semut pon tak mati....

Satu lagi depa dok hingaq kata duit KFA takdak....itu yg ambik player pon cam ciput-ciput jaaa....ingat seperti DATO HAMDAN kata dalam sidang DUN baru-baru nie dimana MENJAGA PASUKAN BOLASEPAK LEBIH BERAT LAGI BEBANNYA DARI MENJAGA SEBUAH NEGERI.... jadi jika dah tau nak jaga dia teruk maka pandai2lah hangpa olahnya....tak cukup duit pie la cari duit..susun budjet bagi elok..insya'allah aih kalau kena susun atuqnya modai bajet tu akan mai balik melimpah ruah....stadium akan penoh punya....takan benda nie tak leh pikiaq kot...

Susah sangat hangpa buat macam SELANGOR dan KELANTAN....tapi hakikat dan pandangan kami tak susah pun..namun kena la CENGEI sikit kat puak-puak talam dua muka dalam KFA tuuu itu saja.....

No comments:

Post a Comment